Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ευχαριστήριο της Ε.Α.Υ.Ν.Η. στους συναδέλφους που έλαβαν μέρος στα μέτρα τάξης στην Παναγία Σουμελά.

 

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ημαθίας οφείλει να εκφράσει δια της παρούσης την ευαρέσκεια της απέναντι στα μέλη της αλλά και τους λοιπούς συναδέρφους οι οποίοι ως ενισχυτική δύναμη έλαβαν μέρος στα μέτρα τάξης τροχαίας και ασφάλειας την 15 Αυγούστου 2019 στην Ιερά Μονή Παναγία Σουμελά, οι οποίοι με τον επαγγελματισμό και την αποτελεσματικότητα τους προκάλεσαν πλήθος ευχαριστήριων επιστολών.

Συγκεκριμένα, γίναμε αποδέκτες συγχαρητηρίων τόσο της Α.Ε. Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Παυλόπουλου Προκόπη , όσο και της Φυσικής μας Ηγεσίας δια των εκπροσώπων της Αστυνομικού Διευθυντή Ημαθίας κ ΚΟΥΓΚΑ Διονυσίου καθώς και του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή της ΓΕΠΑΔ Κεντρικής Μακεδονίας κ. ΑΪΒΑΖΙΔΗ Αβραάμ ο οποίος ως αναγνώριση των προσπαθειών των ως άνω συναδέρφων , χορηγεί σε αυτούς μία επιπλέον ημερήσια ανάπαυση.

Οφείλουμε να δηλώσουμε πως ακόμα και μία απλή έκφραση ευαρέσκειας , αναγνώρισης και ευγνωμοσύνης για το έργο που επιτελούμε από τους προϊσταμένους μας, πολλές φορές είναι αρκετή για να συνεχίσουμε να προσφέρουμε το αγαθό της ασφάλειας του πολίτη έστω και κάτω από αντίξοες συνθήκες.

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…