Εκτύπωση αυτής της σελίδας
ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

Ευχαριστήριο μήνυμα Προέδρου ΕΑΥΝΗ

Αγαπητέ συνάδερφε, συναδέρφισσα
Μετά το πέρας της εκλογικής διαδικασίας της Ένωσης μας, αλλά και της διαδικασίας των αρχαιρεσιών , από τις οποίες καλούμαι και πάλι να αγωνιστώ για την προάσπιση των δικαιωμάτων και των εργασιακών συνθηκών όλων μας, αισθάνομαι βαθύτατα την ανάγκη να σας ευχαριστήσω όλους πρωτίστως για την συμμετοχή σας στην εκλογική διαδικασία καθώς επίσης και για την ξεκάθαρη επιλογή σας προς το πρόσωπο μου με την ψήφο σας. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω και τα μέλη του Διοικητικού Συμβούλιου το οποίο επέλεξε να συνεχίσω να ασκώ τα συνδικαλιστικά καθήκοντα μου από την θέση ευθύνης του Προέδρου του Δ.Σ.
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο απαρτίζεται πλέον από παλιούς και νέους συνδικαλιστικής εμπειρίας συναδέρφους, γεγονός το οποίο με χαροποιεί ιδιαίτερα καθώς το μήνυμα των συναδέρφων που με την ψήφο τους μας επέλεξαν να βρεθούμε σε αυτήν την θέση ήταν ένα και αδιαμφισβήτητο: Επικροτούμε τις καλές προσπάθειες που έγιναν από το 2013 μέχρι τώρα και προχωράμε μπροστά με νέες ιδέες και φρέσκια διάθεση στην εκτέλεση των συνδικαλιστικών καθηκόντων μας.
Θεωρώ χρέος μου όχι μόνο να σας ευχαριστήσω από καρδιάς για την επιλογή σας στο πρόσωπό μου αλλά και να καταστήσω σαφές σε όλους πως το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Α.Υ.Ν.Η. και εγώ προσωπικά θα σταθούμε αρωγοί στα προβλήματα που ταλανίζουν κάθε συνάδερφο που υπηρετεί στην Δ.Α. Ημαθίας. Εύχομαι σε όλους Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση σε εσάς και τις οικογένειές σας.

Με εκτίμηση
ΜΟΥΡΤΗΣ Απόστολος
Πρόεδρος Ε.Α.Υ.Ν.Η

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…