Συγκέντρωση ειδών για ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙ∆ΙΟΥ ενόψει Πάσχα

Αγαπητοί µας φίλοι, Όπως κάθε χρόνο, έτσι και τη φετινή χρονιά, «Το Χαµόγελο του Παιδιού» κινητοποιεί πολίτες, εταιρίες και φορείς, προκειµένου να συσπειρωθεί το σύνολο της κοινωνίας και να συγκεντρωθούν όσο το δυνατό περισσότερα είδη πρώτης ανάγκης αλλά και εορταστικά είδη. Τα είδη θα αξιοποιηθούν για τα χιλιάδες παιδιά και τις οικογένειές τους, που στηρίζει το Χαµόγελο ενόψει εορτών αλλά και καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Η βαθιά και πολυετής κοινωνικοοικονοµική κρίση έχει αυξήσει ραγδαία τον αριθµό των παιδιών που υποστηρίζει ο Οργανισµός ετησίως.

Αξίζει να σηµειωθεί ότι το 2016 τα Κέντρα Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας πανελλαδικά, ενίσχυσαν 22.724 παιδιά µε τις οικογένειές τους καθώς και τα 297 παιδιά που µεγαλώνουν στα Σπίτια µας, τα 81 ενήλικα πια παιδιά µας και τα 53 παιδιά που συµµετέχουν στο Πρόγραµµα «Ηµερήσια Φροντίδα» που λειτουργεί «Το Χαµόγελο του Παιδιού». Για «Το Χαµόγελο του Παιδιού» αποτελεί προτεραιότητα η απρόσκοπτη συνέχιση της ποιοτικής και ουσιαστικής ενίσχυσης των παιδιών που ήδη στηρίζουµε και παράλληλα η ενεργοποίηση ακόµα περισσότερων δυνάµεων για την κάλυψη και των νέων επιπρόσθετων αναγκών. Ζητάµε λοιπόν τη δική σας συµµετοχή, των ιδιωτών και των επιχειρήσεων, για να µπορέσουµε να σταθούµε δίπλα σε κάθε παιδί που έχει ανάγκη σήµερα στην Ελλάδα. Σηµειώνουµε ότι τα είδη φυλάσσονται σε κατάλληλα διαµορφωµένους χώρους και διανέµονται απευθείας από «Το Χαµόγελο του Παιδιού» και την εξειδικευµένη οµάδα του Οργανισµού.

Απαράβατος κανόνας είναι η διασφάλιση της αξιοπρέπειας κάθε παιδιού, η απόλυτη διαφάνεια στη διαδικασία τόσο της συγκέντρωσης όσο και της διανοµής των ειδών και φυσικά η αξιοποίηση κάθε προσφοράς χωρίς καµία σπατάλη. Ας ενώσουµε, λοιπόν, τις δυνάµεις µας για να συγκεντρώσουµε όσο το δυνατό περισσότερα είδη πρώτης ανάγκης, πασχαλινά αυγά και πασχαλινά γλυκά για να προσφέρουµε όµορφες και ζεστές γιορτές σε όλα τα παιδιά που µας χρειάζονται, αλλά και να καταφέρουµε να ανταποκριθούµε στις ανάγκες τους όλο το χρόνο!

Η συγκέντρωση, των ειδών που έχουµε άµεση ανάγκη και τα οποία βλέπετε στην λίστα που επισυνάπτεται ξεχωριστά, πραγµατοποιείται για την περιοχή σας στο: Κέντρο Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας στη Θεσσαλονίκη ∆ιεύθυνση: Χρυσολωρά 4, Ξηροκρήνη, Τ.Κ. 54629 Τηλ: 2310 535629 - E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ευελπιστούµε στην άµεση ανταπόκρισή σας, ώστε να µπορέσουµε µαζί να συνεχίζουµε τον καθηµερινό αγώνα για τα παιδιά που έχουν ανάγκη.

Σας ευχαριστούµε!

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ

Newsletter

Έγγραφείτε στο newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι.
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…