Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ενημερωτικές επισκέψεις ψυχολόγων της Ελληνικής Αστυνομίας σε αστυνομικές Υπηρεσίες της Κεντρικής Μακεδονίας

Πραγματοποιήθηκαν στις έδρες των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής στο πλαίσιο πρωτοβουλίας του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας
Τονίστηκε η σημασία της 24ωρης τηλεφωνικής γραμμής ψυχολογικής υποστήριξης, συμβουλευτικής και ενημέρωσης (210 - 3410900) για το αστυνομικό προσωπικό

Ενημερωτικές επισκέψεις ψυχολόγων της Ελληνικής Αστυνομίας, πραγματοποιήθηκαν το προηγούμενο διάστημα, σε αστυνομικές Υπηρεσίες της Κεντρικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο πρωτοβουλίας του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.

Συγκεκριμένα από 2-10-2017 έως και 9-10-2017, στις έδρες των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής, το αστυνομικό προσωπικό παρακολούθησε ενημερωτικές διαλέξεις, από τους Αστυνόμο Α’ (Υγειονομικού) Απόστολο Καλιαμπό, Αστυνόμο Β’ (Υγειονομικού) Αθανάσιο Κανάκη και Αστυνόμο Β’ (Υγειονομικού) Γεώργιο ΛΑΓΟΜΑΤΗ-ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ, του Κεντρικού Ιατρείου Θεσσαλονίκης.

Στις ενημερώσεις τονίστηκε η σημασία της τηλεφωνικής γραμμής ψυχολογικής υποστήριξης, συμβουλευτικής και ενημέρωσης του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας (210-3410900), που ξεκίνησε να λειτουργεί από τις 22 Μαρτίου 2017 και είναι διαθέσιμη σε 24ωρη βάση, για όλο το αστυνομικό και πολιτικό προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας (σε ενέργεια και απόστρατους) και για τα μέλη των οικογενειών τους.

Η λειτουργία της γραμμής έχει σκοπό να παρέχει επιστημονική υποστήριξη και συμβουλευτική ενημέρωση, που θα βοηθήσει τους ενδιαφερόμενους να διαχειριστούν και να αντιμετωπίσουν διάφορα ζητήματα που τους απασχολούν σε επαγγελματικό, ατομικό, οικογενειακό επίπεδο, διασφαλίζοντας παράλληλα ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Στις ενημερώσεις παρευρέθησαν ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κεντρικής Μακεδονίας Ταξίαρχος Αθανάσιος Μαντζούκας, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, Αστυνομικός Διευθυντής Χρήστος Σιμούλης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, Αστυνομικός Διευθυντής Ιωάννης Ταλαμπίρης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πέλλας, Αστυνομικός Διευθυντής Θεολόγος Τσακίρης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, Αστυνομικός Υποδιευθυντής Γεώργιος Τζήμας, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, Αστυνομικός Διευθυντής Γεώργιος Παπαδόπουλος, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής, Ταξίαρχος Θεολόγης Τζουμαϊλής, καθώς και αξιωματικοί και λοιπό αστυνομικό και πολιτικό προσωπικό των Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…