Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Οικονομική ενίσχυση των ορφανών, άγαμων τέκνων του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας.

Κατόπιν Διαταγής του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας, εξετάζεται η δυνατότητα προσφοράς οικονομικής ενίσχυσης εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων και του νέου έτους σε ορφανά τέκνα ( εκ πατρός ή μητρός) Αστυνομικών Υπαλλήλων, Συνοριακών Φυλάκων, Ειδικών Φρουρών και Πολιτικών Υπαλλήλων. Για το σκοπό αυτό παρακαλούμε όπως μας αναφέρετε τις εξής περιπτώσεις:

α) Των ανηλίκων και άγαμων ορφανών τέκνων (γεννηθέντων από 01/01/2000 και μετά), των οποίων ο αποβιώσας γονέας ήταν ιδιώτης και ο άλλος γονέας υπηρετεί στην Ελληνική Αστυνομία, καθώς και των ανήλικων και άγαμων  ορφανών τέκνων ( γεννηθέντων από την 01/01/2000 έως και την 30/10/2000) των οποίων ο αποβιώσας γονέας υπηρετούσε στην Ελληνική Αστυνομία μέχρι την ημέρα που απεβίωσε.

β) Των ενήλικων ορφανών τέκνων από ιδιώτη  γονέα ή υπηρετούντα στην Ελληνική Αστυνομία ( γεννηθέντων από 01/01/1994 έως 31/12/1999), τα οποία σπουδάζουν σε αναγνωρισμένες σχολές του εσωτερικού και δεν έχουν υπερβεί τον κατά περίπτωση προβλεπόμενο χρόνο σπουδών.

Τυχόν δικαιούχοι, όπως απευθυνθούν στις γραμματείες Υπηρεσιών τους για υποβολή σχετικών δικαιολογητικών.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…