Περιοδικό Θρησκευτικής Υπηρεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας.

                                                                                              Αθήνα, 25 Οκτωβρίου 2018

ΠΡΟΣ

ΕΝΩΣΕΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

 

            Με την ιδιότητα του Προισταμένου της Θρησκευτικής Υπηρεσίας, επικοινωνώ μαζί σας προκειμένου να σας ενημερώσω για μια νέα πρωτοβουλία που ανέλαβε η υπηρεσία μας. Όπως γνωρίζετε  ως ιερέας διακονώ αρκετά χρόνια στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας και έτσι γνωρίζω τα προβλήματα που απασχολούν τους αστυνομικούς σε ολόκληρη την Ελλάδα. Το λειτούργημα του αστυνομικού είναι δύσκολο και επικίνδυνο γι’αυτό και ο κάθε αστυνομικός για να ανταποκριθεί στα καθήκοντά του παράλληλα με τα προσωπικά και οικογενειακά του προβλήματα εκτός από τις γνώσεις, την εμπειρία του χρειάζεται και μια πνευματική και ηθική ενίσχυση, για να αντιμετωπίσει την εγκληματικότητα, την παρανομία και τη διαφθορά. Αυτό το στόχο επιδιώκει και η υπηρεσία μας με κάθε τρόπο. Κατά τις ποιμαντικές μου περιοδείες σε όλες τις υπηρεσίες έχω την ευκαιρία να επικοινωνήσω προσωπικά με όλους τους συναδέλφους και να γνωρίσω άμεσα τα προβλήματά τους. Με την ευκαιρία θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την συμπαράστασή σας στις προσπάθειες αυτές. Παράλληλα να σας συγχαρώ για τον αγώνα σας για την βελτίωση των συνθηκών ζωής και εργασίας των συναδέλφων.

            Οι αστυνομικοί στην πλειοψηφία τους χαρακτηρίζονται από τον σεβασμό προς την πίστη και τις αξίες της ορθοδοξίας γι’αυτό έχουν αναζήτηση και προστάτη άγιο αλλά και δραστηριοποιήθηκαν στο παρελθόν ιεραποστολικά ιδρύοντας ύστερα από πρότασή μας δύο σχολεία για ορφανά παιδιά στην ιεραποστολή της Αφρικής.

            Η Υπηρεσία μας για εντείνει αυτή την επικοινωνία ξεκίνησε μία νέα προσπάθεια χρησιμοποιόντας την σύγχρονη τεχνολογία. Μαζί με τους συνεργάτες μας κυκλοφόρησε διαδικτυακά τα «Ορθόδοξα Μηνύματα των Σωμάτων Ασφαλείας» τα οποία αποστέλουμε με mail σε όσους επιθυμούν. Στην προσπάθεια αυτή ζητούμε και τη δική σας βοήθεια με την αποστολή e-mail  συναδέλφων από την περιοχή σας και ευχόμαστε κάθε ευλογία του Θεού στη ζωή σας και τα έργα σας.

 

 

Με ολόθερμες ευχές και σεβασμό,

Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος ΚΙΟΥΛΟΣ

Ταξίαρχος – Δντής Θρησκευτικής Υπηρεσίας Ελληνικής Αστυνομίας

Ιεροκήρυκας των Σωμάτων Ασφαλείας

 

Στοιχεία δ/νσης:

Ιπποκράτους 13, Γαλάτσι

Τ.Κ. 11146, Αθήνα

2102919756, 6944529605

(γραφ.) 2107788142

Email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ ΑΠΟΣΤΕΛΛΕΤΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΣΕ ΜΟΡΦΗ PDF.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 23 Οκτώβριος 2018 13:34
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Συνημμένα αρχεία:

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ

Newsletter

Έγγραφείτε στο newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι.
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…