Αποσπάσεις Υπαστυνόμων- έγγραφο της ΕΑΥΝΗ (μέσω Ποασυ) στον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας

Εγγραφο της Π.Ο.ΑΣ.Υ προς τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας.

 

Κύριε Αρχηγέ,

Σε συνέχεια του υπ’ αριθμ. 301/1/83-α από 19/03/2018 εγγράφου μας (επισυνάπτεται), αναφορικά με το ανωτέρω θέμα, σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 1647/18/2527327 από 10/12/2018 διαταγή Α.Ε.Α., πως όχι μόνο δεν επήλθε επέκταση των αποσπάσεων για την αντιμετώπιση μεταναστευτικών – προσφυγικών ροών και στο βαθμό του Υπαστυνόμου Α΄ (άρθρο 7 παρ. 7 Ν. 3686/2008), ιδίως και για τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, αλλά εξαιρείται ο βαθμός αυτός και από τις προϋποθέσεις αποσπάσεων για την ευρύτερη περιοχή του Έβρου, κάτι το οποίο δεν ίσχυε έως σήμερα.

Προκειμένου λοιπόν, να μην δημιουργείται σύγχυση στους ενδιαφερομένους συναδέλφους και να παύσει η άποψη ότι αυτοί τυγχάνουν άδικης αντιμετώπισης από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, παρακαλούμε όπως, οι σχετικές με το θέμα διαταγές να μην εξαιρούν την κατηγορία αυτή και να υπερισχύσει το κριτήριο της οργανικής θέσης αντί αυτού της καθηκοντολογίας.

Επισυνάπτεται η σχετική με το θέμα αλληλογραφία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ημαθίας.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

O Πρόεδρος                             Ο Γενικός Γραμματέας

ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑΣ Γεώργιος

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 22 Δεκέμβριος 2018 21:19
Ετικέτες
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Συνημμένα αρχεία:
  • (0 Λήψεις)
  • (0 Λήψεις)

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ

Newsletter

Έγγραφείτε στο newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι.
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…