Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Φιλοξενία παιδιών του προσωπικού Ελληνικής Αστυνομίας της Βορείου Ελλάδος στις Κατασκηνώσεις Νέας Περάμου του Δήμου Παγγαίου Καβάλας.

Αποφασίσθηκε η φιλοξενία στην Παιδική Κατασκήνωση Νέας Περάμου, του Δήμου Παγγαίου Καβάλας, συνολικά τριακοσίων (300) παιδιών, του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας (εν ενεργεία και εν αποστρατεία), γεννηθέντα τα έτη 2003 έως και 2013, των οποίων οι γονείς υπηρετούν ή διαμένουν (για τους εν αποστρατεία) στη Βόρεια Ελλάδα και συγκεκριμένα στις Περιφέρειες Δυτικής Μακεδονίας (Π.Ε.: Γρεβενών – Καστοριάς - Κοζάνης & Φλώρινας), Κεντρικής Μακεδονίας (Π.Ε.: Θεσσαλονίκης - Ημαθίας, Κιλκίς – Πέλλας – Πιερίας - Σερρών & Χαλκιδικής) και Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ΜΟΝΟ για Π.Ε.: Δράμας - Θάσου & Καβάλας.

Ειδικότερα, η φιλοξενία παιδιών του προσωπικού της ΕΛ.ΑΣ. Βορείου Ελλάδας, στην προαναφερόμενη Κατασκήνωση, πραγματοποιείται στα πλαίσια λειτουργίας Κατασκηνώσεων του επιδοτούμενου Κρατικού Προγράμματος έτους 2019, σε Δήμους της Χώρας, του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Τα έξοδα φιλοξενίας, θα καλυφθούν αποκλειστικά από το Ίδρυμα«Εξοχές Ελληνικής Αστυνομίας», χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση των οικογενειών των φιλοξενουμένων κατασκηνωτών. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με (γ) σχετικό, η Υπηρεσία μας θα καταβάλλει ως συμμετοχή το ποσό των (30) ευρώ, για κάθε παιδί, για όλη την κατασκηνωτική περίοδο (10ήμερο).

Στην εν λόγω Κατασκήνωση, τα παιδιά του προσωπικού της ΕΛ.ΑΣ. της Βόρειας Ελλάδας, θα φιλοξενηθούν στο σύνολό τους (300 παιδιά κατ’ ανώτατο όριο, αγόρια & κορίτσια) την 5η Κατασκηνωτική Περίοδο, ήτοι από 18/08/2019 έως 27/08/2019.

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς, που επιθυμούν τα παιδιά τους να φιλοξενηθούν στην ανωτέρω Δημοτική Κατασκήνωση, να ενημερωθούν από τις Υπηρεσίες τους για τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…