Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Προκήρυξη εξετάσεων για την προαγωγή αστυφυλάκων, υπαρχιφυλάκων και αρχιφυλάκων που κατέχουν οργανική θέση αστυφύλακα, στο βαθμό του αρχιφύλακα γενικών καθηκόντων (ανακριτικού υπαλλήλου), για την κάλυψη υφισταμένων κενών οργανικών θέσεων, έτους 2020

Προκηρύχθηκαν από το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. ,εξετάσεις, για την προαγωγή εκατόν είκοσι (120) αστυφυλάκων, υπαρχιφυλάκων και αρχιφυλάκων που κατέχουν οργανική θέση αστυφύλακα, στο βαθμό του αρχιφύλακα γενικών καθηκόντων (ανακριτικού υπαλλήλου), για την κάλυψη ισάριθμων υφισταμένων κενών οργανικών θέσεων, έτους 2020.

Οι υποψήφιοι/ες που πληρούν τις προϋποθέσεις και επιθυμούν να συμμετάσχουν στις προαγωγικές εξετάσεις, οφείλουν να υποβάλουν τα δικαιολογητικά, αυτοπροσώπως, στις Υπηρεσίες τους, μέχρι την 13-07-2020.

Περισσότερες πληροφορίες για τις προϋποθέσεις συμμετοχής, αλλά και για το σύνολο των δικαιολογητικών που πρέπει να υποβληθούν, όπως επικοινωνήσετε με τις γραμματείες των Υπηρεσιών σας.

Οι προαγωγικές εξετάσεις θα διενεργηθούν, για όλους/ες τους/τις υποψήφιους/ες, από 28/11/2020 έως και 01/12/2020 στην Αθήνα και στη Βέροια, με τους συναδέλφους της Μακεδονίας να εξετάζονται στη Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρωσης στη Βέροια.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 28 Μάιος 2020 14:51
Ετικέτες
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…