Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΘΕΜΑΤΑ Δ.Σ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Εκδηλώσεις εορτών Χριστουγέννων και Νέου Έτους

Α. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΙΔΩΝ - Ενόψει των εορτών Χριστουγέννων και Νέου Έτους θα πραγματοποιηθεί εθελοντική συγκέντρωση ειδών εκ μέρους του προσωπικού Δ/νσής μας, σύμφωνα με τη συνημμένη κατάσταση, τα οποία θα προσφερθούν σε Ιδρύματα περιοχής ευθύνης μας, κατόπιν σχετικής έγκρισης της ΓΕ.Π.Α.Δ. Κεντρικής Μακεδονίας.
- Τα είδη που θα συγκεντρωθούν από κάθε Υπηρεσία να συσκευαστούν κατάλληλα και να μεταφερθούν στην έδρα μας μέχρι την 15-12-2016, μαζί με καταστάσεις όπου θα αναγράφονται αναλυτικά τα είδη και οι ποσότητες αυτών.

Β. ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ - ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ
- Η Διεύθυνσή μας, με τη συνεργασία - συνδρομή της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ημαθίας και της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Συνοριακής Φύλαξης Νομού Ημαθίας, πρόκειται να διοργανώσει Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα παιδιά του προσωπικού των Υπηρεσιών μας.
- Στην εν λόγω εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21-12-2016 και ώρα 18:00 στην αίθουσα του Κέντρου Διασκέδασης "ΣΕΙΡΙΟΣ" (Μακροχώρι), μπορούν να συμμετάσχουν παιδιά Αστυνομικών, Ειδικών Φρουρών και Πολιτικών Υπαλλήλων ηλικίας από δύο (2) έως δώδεκα (12) ετών, συνοδευόμενα από τους γονείς τους.
- Θα υπάρχει πλήρες ψυχαγωγικό πρόγραμμα (κλόουν, ζογκλερ, μάγος), ενώ παράλληλα θα μοιραστούν δώρα στα παιδιά και θα προσφερθούν εδέσματα.
- Κατόπιν των ανωτέρω, να ενημερώσετε ενυπόγραφα το προσωπικό των Υπηρεσιών σας, υποβάλλοντάς μας μέχρι την 10:00 ώρα της 12-12-2016 καταστάσεις με στοιχεία γονέων-παιδιών (αναλυτικά) που θα παρευρεθούν, καθώς και ηλικίες αυτών, προκειμένου αγορασθεί ανάλογος αριθμός δώρων, με την επισήμανση ότι θα υπάρξει μικρή οικονομική επιβάρυνση των συμμετεχόντων στην εκδήλωση, ήτοι τρία ευρώ και πενήντα λεπτά (3,50 €) κατ' άτομο(γονείς και τέκνα).
Λόγω της προπληρωμής των εμπλεκόμενων, παρακαλούμε για την προκαταβολή του αντίστοιχου για κάθε γονέα και τέκνο ποσού.
Τα συγκεντρωθέντα χρήματα θα παραδοθούν μαζί με τις ανωτέρω καταστάσεις με αποδεικτικό στην Διαχείριση της Υπηρεσίας μας μέχρι την 12-12-2016.

Διαβάστηκε 999 φορές
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…