Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΘΕΜΑΤΑ Δ.Σ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Εθιμοτυπικές επισκέψεις του νέου Δ.Σ. της Ε.Α.Υ.Ν.Η.

                                                                                                     ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Βέροια, 19/05/2018

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ημαθίας όπως αυτό προέκυψε ύστερα από τις πρόσφατες αρχαιρεσίες της ένωσης, συναντήθηκε με τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας Α/Δ΄ κ. Σιμούλη Χρήστο καθώς και τους Δημάρχους Βέροιας κ. Βοργιαζίδη Κωνσταντίνο, Νάουσας κ. Κουτσογιάννη Νικόλαο και Αλεξάνδρειας κ. Γκυρίνη Παναγιώτη και με τον Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας κ. Καλαϊτζίδη Κωνσταντίνο, στο πλαίσιο των εθιμοτυπικών επισκέψεων. Τα μέλη του νέου Δ.Σ. της Ένωσης μας με επικεφαλής τον Πρόεδρο αυτής, Απόστολο Μούρτη, δέχτηκαν τις ευχές του Αστυνομικού Διευθυντή, των Δημάρχων και του Αντιπεριφερειάρχη  για υγεία και δύναμη, προκειμένου να φέρουν σε πέρας με επιτυχία το έργο τους. Κατά τη διάρκεια των επισκέψεων αυτών συζητήθηκαν επίσης θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, εκφράζοντας ταυτόχρονα  τη βούληση για συνέχιση της διαχρονικά καλής συνεργασίας των Δήμων Βέροιας, Νάουσας και Αλεξάνδρειας καθώς και της Αντιπεριφέρειας Ημαθίας με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ημαθίας.

Ειδικότερα, κατά τη συνάντηση των εκπροσώπων της Ένωσης μας, με τον Αστυνομικό Διευθυντή Ημαθίας έγινε εκτενή αναφορά για τα προβλήματα που απασχολούν το αστυνομικό προσωπικό του Νομού μας, καταδεικνύοντας έμφαση στο θέμα της λειψανδρίας και υποστελέχωσης των αστυνομικών υπηρεσιών καθώς και για την έλλειψη υλικοτεχνικού εξοπλισμού και οχημάτων.

Από την πλευρά του ο Διευθυντής κ. Σιμούλης Χρήστος δεσμεύτηκε για μία αγαστή συνεργασία του ιδίου με την Ένωση μας, προκειμένου να επιλυθούν όσον τον δυνατόν περισσότερες παθογένειες του παρελθόντος.

 

 

Διαβάστηκε 1145 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 19 Μάιος 2018 08:25
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…