Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Επιμνημόσυνη δέηση υπέρ των πεσόντων στο καθήκον αστυνομικών

Την μνήμη των ενδόξων Πεσόντων Αστυνομικών εν ώρα υπηρεσίας, τίμησε σήμερα, το Α’ Ψυχοσάββατο, το συνδικαλιστικό μας κίνημα και η Ένωση μας, υπενθυμίζοντας στην ελληνική πολιτεία πως ο αστυνομικός καθημερινά διασφαλίζει το αγαθό της ασφάλειας, της ευημερίας και της έννομης τάξης στους Έλληνες πολίτες ακόμα και με την ίδια του τη ζωή.

Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους, o Διευθυντής Αστυνομίας Ημαθίας Ταξίαρχος κ. Αδαμίδης Γεώργιος, η Διοικητής Σχολής Μετεκπαίδευσης & Επιμόρφωσης Βόρειας Ελλάδας Αστυνομικός Υποδιευθυντής κα. Γαϊτανίδου Σοφία, ο Υφυπουργός Οικονομικών και Βουλευτής ΝΔ Ημαθίας κ. Βεσυρόπουλος Απόστολος, ο βουλευτής ΝΔ Ημαθίας κ. Μπαρτζώκας Αναστάσιος, Ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας κ. Καλαϊτζίδης Κωνσταντίνος, ο Αντιδήμαρχος Βέροιας κ. Τσαχουρίδης Αλέξανδρος ως εκπρόσωπος του Δημάρχου Βέροιας καθώς και πλήθος συναδέρφων.  

Το συνδικαλιστικό μας κίνημα τιμά τη μνήμη όλων εκείνων που κατέλαβαν επάξια μια θέση στο Πάνθεον των Ηρώων της Ελληνικής Αστυνομίας, δηλώνοντας, τέλος, πίστη και αφοσίωση στον δικό τους αγώνα για να μην αμαυρωθεί ποτέ η ιστορία τους, αλλά και για να ανταποκριθεί στις σημερινές προσδοκίες των συναδελφισσών και των συναδέλφων μας που συνεχίζουν, τιμώντας τον όρκο τους, να υπερασπίζονται αψηφώντας τους κινδύνους, τα υπέρτατα αγαθά της τιμής, της ζωής και της περιουσίας των συμπολιτών μας.

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…