Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Φιλοξενία παιδιών του προσωπικού Ελληνικής Αστυνομίας της Βορείου Ελλάδος στις Κατασκηνώσεις Νέας Περάμου του Δήμου Παγγαίου Καβάλας, στα πλαίσια λειτουργίας Κατασκηνώσεων του Κρατικού Προγράμματος έτους 2018, σε Δήμους της Χώρας, του Υπουργείου Εργα
  1. Εκδόθηκε Διαταγή για την φιλοξενία στην Παιδική Κατασκήνωση Νέας Περάμου, του Δήμου Παγγαίου Καβάλας, συνολικά τριακοσίων (300) παιδιών, του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας (εν ενεργεία και εν αποστρατεία), γεννηθέντα τα έτη 2002 έως και 2012, των οποίων οι γονείς υπηρετούν ή διαμένουν (για τους εν αποστρατεία) στη Βόρεια Ελλάδα και συγκεκριμένα στις Περιφέρειες Δυτικής Μακεδονίας, Κεντρικής Μακεδονίας και Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης (Π.Ε.: Έβρου - Ροδόπης - Ξάνθης - Καβάλας - Δράμας - Σερρών - Θεσσαλονίκης - Χαλκιδικής - Κιλκίς - Πέλλας - Ημαθίας - Φλώρινας - Καστοριάς - Κοζάνης - Πιερίας & Γρεβενών).
  2. Ειδικότερα, η φιλοξενία παιδιών του προσωπικού της ΕΛ.ΑΣ. Βορείου Ελλάδας, στην προαναφερόμενη Κατασκήνωση, πραγματοποιείται στα πλαίσια λειτουργίας Κατασκηνώσεων του επιδοτούμενου Κρατικού Προγράμματος έτους 2018, σε Δήμους της Χώρας, του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής  Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.
    Τα έξοδα φιλοξενίας, θα καλυφθούν αποκλειστικά από το Ίδρυμα «Εξοχές Ελληνικής Αστυνομίας», χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση των οικογενειών των φιλοξενουμένων κατασκηνωτών.
  3. Τα παιδιά του προσωπικού της ΕΛ.ΑΣ. της Βόρειας Ελλάδας, θα φιλοξενηθούν στο σύνολό τους (300 παιδιά κατ’ ανώτατο όριο, αγόρια & κορίτσια) την 5η Κατασκηνωτική Περίοδο, ήτοι από 20/08/2018 έως 30/08/2018.
  4. Οι ενδιαφερόμενοι γονείς, που επιθυμούν τα παιδιά τους να φιλοξενηθούν στην ανωτέρω Δημοτική Κατασκήνωση, να υποβάλουν στις Υπηρεσίες τους :
    I. Αίτηση του γονέα ή κηδεμόνα προς τον Δήμο Παγγαίου, στην οποία θα αναγράφεται ονοματεπώνυμο, φύλο και ηλικία του παιδιού (συνημμένο ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ Α΄).
    ΙΙ. Υπεύθυνη δήλωση του γονέα ή κηδεμόνα, (συνημμένο ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ Β΄), στην οποία θα αναγράφεται :
    α. Το ύψος του ετήσιου οικογενειακού εισοδήματος προηγούμενου έτους.
    β. Ο αριθμός των προστατευόμενων μελών.
    γ. Οι ηλικίες των τέκνων.
    δ. Ο τύπος της οικογένειας (π.χ. μονογονεϊκή, τρίτεκνη, πολύτεκνη).
    ε. Άλλα κοινωνικά κριτήρια.
    III. Βεβαίωση ιδιώτη γιατρού ή γιατρού του ασφαλιστικού φορέα τους, στην οποία υποχρεωτικά να αναγράφεται, η κατάσταση υγείας του παιδιού, ο εμβολιασμός του με τα υποχρεωτικά εμβόλια, ότι δεν πάσχει από μεταδοτικά νοσήματα, καθώς επίσης ότι η εν γένει κατάσταση της υγείας του επιτρέπει τη συμμετοχή του σε κατασκηνωτικό πρόγραμμα, ως και τυχόν λοιπές παρατηρήσεις (φαρμακευτική αγωγή, αλλεργίες κ.λπ.).
  5. Περισσότερες πληροφορίες για τα δικαιολογητικά, αλλά και για την προθεσμία υποβολής αυτών, όπως απευθυνθείτε στις γραμματείες των Υπηρεσιών σας.
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…