Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Προσφορά της ΕΑΥΝΗ στα μέλη της για τον παιδικό Χριστουγεννιάτικο χορό.

 

ΕΝΩΣΗ  ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ  ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

Ν.   Η  Μ  Α  Θ  Ι  Α  Σ

Σ. ΠΕΤΡΟΥΛΑ  1  - Τ.Κ.  59100    Β Ε Ρ Ο Ι Α

ΤΗΛ. 23310 74515 – 76639 - FAX 23310 -74515

Πρόεδρος: ΜΟΥΡΤΗΣ Απόστολος 

Γ. Γραμματέας: ΚΩΣΤΟΥΛΗΣ Κωνσταντίνος

Ιστοσελίδα: www.eaynh.gr

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">eaynhmathias@gmail.com

         

 

 

 

 

 

Η Ένωση μας, στα πλαίσια ανταποδοτικότητας των εισφορών των μελών της, αποφάσισε, όπως και το προηγούμενο έτος, να διαθέσει το ίδιο χρηματικό ποσό, ήτοι των  1600 ευρώ τουλάχιστον, για τη διεξαγωγή του παιδικού Χριστουγεννιάτικου χορού, που διοργανώνει η Δ.Α Ημαθίας.
Στην αντίστοιχη περσινή εκδήλωση, δόθηκε το ποσό των 10 ευρώ περίπου για την αγορά δώρων. Φέτος, με τη συνδρομή και άλλων φορέων (Ένωση Αξιωματικών Κεντρικής Μακεδονίας, Ι.P.A., Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ.), αλλά και λόγω εύρεσης καταστήματος δώρων που μας δίνει τη δυνατότητα με μικρότερο χρηματικό κόστος, να έχουμε την ίδια ποιότητα παιδικών δώρων με τα προηγούμενα χρόνια, η Ένωση το υπόλοιπο ποσό θα το διαθέσει για την αίθουσα της εκδήλωσης, τους ανιματέρ, τους καφέδες και τα εδέσματα.

Συγκεκριμένα, το Δ.Σ. της Ένωσης μας, αποφάσισε να καλύψει εξ’ ολοκλήρου τα έξοδα συμμετοχής των αστυνομικών (μέλη μας ή μη) και των οικογενειών τους, που έχουν ήδη δηλώσει ότι θα παρευρεθούν στην εκδήλωση, εκτός αυτών που θα καλυφθούν από άλλον φορέα.

Επομένως, παρακαλούμε όπως οι προαναφερόμενοι συνάδελφοι να μην καταβάλλουν το χρηματικό ποσό των 3 ευρώ για έκαστο μέλος της οικογένειας τους. Όσοι το έχουν ήδη πράξει, θα γίνει μέριμνα ώστε να τους επιστραφούν τα χρήματα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…