Εκτύπωση αυτής της σελίδας
«Εκταμίευση δανείων μετόχων Τ.Π.ΑΣ και Τ.Π.Υ.Α.Π./ΤΑ.Π.Α.Σ.Α. έτους 2021– Υποβολή νέων αιτήσεων για μετόχους του Τ.Π.Υ.Α.Π».

Στους δανειολήπτες, μετόχους του Τ.Π.ΑΣ. (ασφαλισμένοι στα Ταμεία της τ. Ελληνικής Χωροφυλακής) και του Τ.Π.Υ.Α.Π.(ασφαλισμένοι στα Ταμεία της τ. Αστυνομίας Πόλεων), που είχαν αποστείλει εμπρόθεσμα στον Τομέα τους , Χρεωστικά Ομόλογα και διέθεταν Φορολογική ενημερότητα.

Μετά την εκταμίευση των ανωτέρω δανείων, διαπιστώθηκε ότι  το ποσό των εγκεκριμένων πιστώσεων του προϋπολογισμού του Τ.Π.Υ.Α.Π (ασφαλισμένοι στα Ταμεία της τ. Αστυνομίας Πόλεων), επαρκεί για ικανοποίηση και άλλων αιτημάτων για το έτος 2021 και όσοι μέτοχοι του Τ.Π.Υ.Α.Π, επιθυμούν τη χορήγηση δανείων μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις από λήψεως παρούσας (22-7-21), σύμφωνα με την προβλεπόμενη από το ανωτέρω (α) σχετικό διαδικασία. Για τον Τομέα Τ.Π.ΑΣ. (ασφαλισμένοι στα Ταμεία της τ. Ελληνικής Χωροφυλακής) οι πιστώσεις επαρκούν μόνο για την εξέταση υπαρχόντων εκκρεμών αιτημάτων στεγαστικής ανάγκης και εφόσον υπάρξει αύξηση των διαθέσιμων πιστώσεων, θα εκδοθεί σχετική ανακοίνωση προς όλες τις Υπηρεσίες, για υποβολή νέων αιτήσεων δανείων του Τ.Π.ΑΣ.  

Περισσότερες πληροφορίες στις γραμματείες των Υπηρεσιών σας.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 23 Ιούλιος 2021 08:55
Ετικέτες
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…