ΘΕΜΑΤΑ Δ.Σ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Συμμετοχή της ΔΑ Ημαθίας στην 1η Αστυνομιάδα

Το Παράρτημα Βορείου Ελλάδος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος διοργανώνει την “1η Αστυνομιάδα”, που θα λάβει χώρα στα Γυμναστήρια και Στάδια του Δήμου Νέας Προποντίδας από 23 έως 29 Μαΐου 2016, με τη συμμετοχή πάνω από 400 ανδρών και γυναικών αστυνομικών – αθλητών.
Πρόκειται για αγώνες καλαθοσφαίρισης, ποδοσφαίρου και πετοσφαίρισης μεταξύ ομάδων Αστυνομικών από όλη την Ελλάδα.
Πιο συγκεκριμένα, για μια βδομάδα, θα αγωνιστούν 20 ομάδες καλαθοσφαίρισης ανδρών, 4 ομάδες πετοσφαίρισης ανδρών, 4 ομάδες στο final four ποδοσφαίρου ανδρών και θα πραγματοποιηθούν αγώνες πετοσφαίρισης γυναικών μεταξύ των ομάδων του Π.Ο. Μουδανιών και του Π.Β.Ε. της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος.
Η παρουσίαση των ομάδων θα πραγματοποιηθεί σε εκδήλωση την Τρίτη 24 Μαΐου το απόγευμα, στην Κεντρική πλατεία Νέων Μουδανιών.
Η είσοδος στους αγώνες θα είναι ελεύθερη.
Το πρόγραμμα των αγώνων θα ανακοινωθεί στο άμεσο προσεχές διάστημα.

Για πρώτη φορά,θα συμμετάσχει και η ΔΑ Ημαθίας στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Αστυνομικών Διευθύνσεων, όπου και θα αντιμετωπίσει κατά σειρά τις ΔΑ Κιλκίς, Χαλκιδικής και Ακαρνανίας.
Τα έξοδα μετακίνησης θα καλυφθούν από ευγενικές χορηγίες καθώς και από τους ίδιους τους παίχτες.
Η ΕΑΥΝΗ εύχεται καλή επιτυχία στην ομάδα μας.

Διαβάστηκε 929 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 22 Μάιος 2016 18:56
Ετικέτες
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ

Newsletter

Έγγραφείτε στο newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι.
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…