ΘΕΜΑΤΑ Δ.Σ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Έγγραφο - Καταγγελία της ΕΑΥΝΗ προς την ΠΟΑΣΥ

Μετά λύπης πληροφορούμαστε σήμερα 06/10/2016 πως στο ήδη βεβαρημένο πρόγραμμα λήψης μέτρων που επίκειται να λάβουν οι αστυνομικοί του Νομού μας λόγω αγωνιστικών υποχρεώσεων των ομάδων Βεροίας, Χαντμπολ 5η αγωνιστική Α΄Εθνικής
(22/10 Φίλιππος Βέροια – ΑΕΚ) και Super League 8η αγωνιστική (24/10 Βέροια – ΠΑΟ)  έρχεται να προστεθεί και η αναμέτρηση των ομάδων που δεν ανήκουν στην Ημαθία Αιγινιακού – Άρη την 25/10 για το κύπελλο ποδοσφαίρου Ελλάδος. Την ίδια περίοδο 16/10 ήδη είναι προγραμματισμένη η λήψη μέτρων από τους συναδέρφους μας για την επέτειο Απελευθέρωσης της Πόλης της Βέροιας (παρελάσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις) όπως επίσης και για την Εθνική επέτειο την 28/10.
Ήδη μετά βίας ανταποκρινόμαστε στα καθήκοντά μας προκειμένου να αντιμετωπίσουμε τα εν οίκω μας, με την έκδοση υπηρεσίας σε εβδομαδιαία βάση να καταλήγει στον κάλαθο των αχρήστων , με την υπέρβαση ωραρίου εργασίας όλου του προσωπικού και δη των ειδικών ομάδων ΟΠΚΕ, ΔΙ.ΑΣ. και Διμοιρίας Υποστήριξης, τώρα καλούμαστε να σηκώσουμε στις πλάτες μας και το βάρος του ανωτέρω αγώνα κυπέλλου ποδοσφαίρου ο οποίος για άγνωστους και αναίτιους λόγους δεν πραγματοποιείται στον φυσικό του τόπο.
Απευθυνόμαστε προς κάθε αρμόδιο φορέα και καταγγέλλουμε κάθε υπεύθυνο λήψης της απόφασης διεξαγωγής του ανωτέρω αγώνα στη Βέροια Ημαθίας, ο οποίος έρχεται ¨σφήνα¨ να επιβαρύνει το ήδη καταπονημένο προσωπικό της Ένωσης μας την συγκεκριμένη περίοδο . Δεν ανεχόμαστε άλλα παιχνίδια στις πλάτες των αστυνομικών του Νομού μας.
Καλούμε την Π.Ο.ΑΣ.Υ. να καταγγείλει τις πρακτικές των ανώνυμων εταιρειών κάθε αθλήματος οι οποίες για μία ακόμα φορά λαμβάνουν αποφάσεις δίχως να υπολογίσουν αν μπορούμε να ανταποκριθούμε  η΄ όχι στα καθήκοντα μας, καθώς επίσης και όπως προβεί σε κάθε ενέργεια προκειμένου να ανατραπεί η απόφαση διεξαγωγής του ανωτέρω αγώνα στο Νομό μας ο οποίος μόνο καταπόνηση στο αστυνομικό προσωπικό του Νομού μας θα επιφέρει.

                                                                                               Ως εδώ και μη παρέκει

Διαβάστηκε 1131 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 06 Οκτώβριος 2016 15:59
Ετικέτες
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ

Newsletter

Έγγραφείτε στο newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι.
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…