ΘΕΜΑΤΑ Δ.Σ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Ενημέρωση των μελών της ΕΑΥΝΗ

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ημαθίας, σε συνέχεια των δυο (2) Διοικητικών Συμβουλίων που πραγματοποιήθηκαν το μήνα Δεκέμβριο του έτους 2016 ανακοινώνει στα μέλη τις κάτωθι ενέργειες – αποφάσεις:
α) Αποφασίσθηκε και εγκρίθηκε ομόφωνα δαπάνη για τη διατήρηση του δικτύου ίντερνετ στις υπηρεσίες του Νομού και βελτίωση όπου απαιτείται.
β) Αποφασίσθηκε και εγκρίθηκε ομόφωνα όπως κάθε χρόνο, δαπάνη για το Χριστουγεννιάτικο παιδικό χορό.
γ) Αποφασίσθηκε και εγκρίθηκε ομόφωνα δαπάνη για την αγορά δυο (2) καινούργιων τηλεοράσεων για τους χώρους όπου εκτελούν υπηρεσία οι συνάδελφοι όλων των Υπηρεσιών στα κέντρα φιλοξενίας (Βέροια- Νάουσα).
δ) Κατατέθηκε την 19-12-2016 στο Πρωτοδικείο Βέροιας αίτημα επίσπευσης για την εκδίκαση των δικαστικών αγωγών που αφορούν τις αποφάσεις του Σ.Τ.Ε. ετών 2012-2013-2014 με πιθανή ημερομηνία εκδίκασης τους πρώτους μήνες του έτους 2017, ενώ για τις νέες αγωγές που αφορούν τα έτη 2015-2016 η ημερομηνία συγκέντρωσης των δικαιολογητικών παρατάθηκε έως τις 26-01-2017 με την επισήμανση ότι όσες έχουν ήδη συγκεντρωθεί θα αποσταλούν στα αρμόδια δικηγορικά γραφεία έως την 31-12-2016.
ε) Συζητήθηκε ως κατεπείγον το θέμα αντικατάστασης εξαερισμού - εργασιών των κρατητηρίων του Α.Τ. Βέροιας για την ασφάλεια της υγείας των συναδέλφων και των κρατουμένων. Ήδη ενημερώθηκαν από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ημαθίας ο κ. Επιθεωρητής Βορείου Ελλάδας, ο κ. Γενικός Π.Κ.Μ. καθώς ο κ. Δ-ντης της Δ.Α. Ημαθίας οι οποίοι και δήλωσαν ότι θα επιλυθεί το θέμα αναμένοντας ήδη τις οικονομικές προσφορές από τα αρμόδια συνεργεία εργασιών.

Το Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ημαθίας εύχεται ολόψυχα σε όλους τους συναδέλφους ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ με υγεία, οικογενειακή ευτυχία, αγάπη και γαλήνη.

Διαβάστηκε 926 φορές
Ετικέτες
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ

Newsletter

Έγγραφείτε στο newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι.
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…