Η επιμονή της Π.Ο.ΑΣ.Υ. αποκατέστησε την αδικία

Αθήνα, 31 Μαρτίου 2021

Αρ. Πρωτ.: 503/4/101ε

Προς: Τις Πρωτοβάθμιες Οργανώσεις

 

Θέμα: «Η επιμονή της Π.Ο.ΑΣ.Υ. αποκατέστησε την αδικία»

 

Μετά από επανειλημμένες παρεμβάσεις της Ομοσπονδίας μας κατόπιν αιτημάτων Πρωτοβάθμιων Ενώσεων (σχετ. υπ΄ αρίθ. 503/4/101γ από 19 Μαρτίου 2021 έγγραφό μας), εγκρίνεται η χορήγηση των πρόσθετων δαπανών ημερήσιας αποζημίωσης των αστυνομικών που αποσπάστηκαν σε διάφορες περιοχές και παρέμειναν σε αυτές πέραν των προβλεπόμενων ορίων λόγω covid19.

Σύμφωνα με το σημερινό υπ’ αριθ. 276635/21/646517 έγγραφο της Υπηρεσίας Διαχείρισης Ευρωπαϊκών και Αναπτυξιακών Προγραμμάτων, κατόπιν διαβούλευσης με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, το κόστος που προκύπτει από την παράταση της παραμονής, λόγω καραντίνας, των αποσπασμένων αστυνομικών είναι επιλέξιμο για χρηματοδότηση στο πλαίσιο υλοποίησης της δράσης «Ενίσχυση αστυνομικών υπηρεσιών με προσωπικό για την παροχή υπηρεσιών ασφαλείας στα Κέντρα υποδοχής και ταυτοποίησης των νησιών του ανατολικού Αιγαίου», της δράσης «Ενίσχυση ανατολικών ελληνικών συνόρων».

Ως εκ τούτου, η απαιτούμενη επιπλέον δαπάνη θα υπολογιστεί στο συνολικό κόστος της δράσης αυτής.

 

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

        O Πρόεδρος                              Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος                ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑΣ Γεώργιος

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Συνημμένα αρχεία:

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ

Newsletter

Έγγραφείτε στο newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι.
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…