ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ημαθίας (Ε.Α.Υ.Ν.Η.) ακολουθώντας την εξέλιξη της τεχνολογίας και την ανάγκη για άμεση και έγκυρη ενημέρωση των μελών της, σας καλωσορίζει στη νέα ιστοσελίδα της www.eaynh.gr μέσω της οποίας θα ενημερώνεστε άμεσα για κάθε είδηση και εξέλιξη που αφορά την Αστυνομία σε τοπικό και εθνικό επίπεδο και όχι μόνο.

Εντός της ιστοσελίδας θα βρείτε θεματικές ενότητες όπως είναι : Τα νέα της Ένωσης όπου εκεί θα βρείτε όλη την δραστηριότητα της Ένωσης μας, Δελτία Τύπου όπου θα αναρτώνται όλα τα Δελτία τύπου της Ένωσης μας , Αστυνομικά νέα όπου θα μπορείτε να διαβάζετε νέα που αφορούν στο Σώμα της Αστυνομίας , Προσφορές όπου εκεί θα αναρτώνται όλες οι προσφορές που αφορούν τα μέλη της Ένωσης μας, Νομοθεσία εντός της θεματικής ενότητας αυτής θα υπάρχει πλήθος Αστυνομικών Διατάξεων, Προεδρικών Διαταγμάτων και νόμων που αφορούν δικαιώματα και υποχρεώσεις αστυνομικού προσωπικού, που διέπουν το σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας αλλά και κάθε τι που είναι χρήσιμο στον σύγχρονο Έλληνα Αστυνομικό προκειμένου να εμπλουτιστεί με γνώση πάνω στο αντικείμενο εργασίας του. Τέλος στην νέα ιστοσελίδα μας θα βρείτε τη θεματική ενότητα Καφενείο η ΕΛΛΑΣ μέσω της οποίας θα δίνεται η δυνατότητα να αναπτυχτούν θέματα από τους χρήστες (forum).

Ευχόμαστε η νέα αυτή προσπάθεια των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου να τύχει θετικής ανταπόκρισης απ’ όλα τα μέλη μας , καθώς πλέον ένα πάγιο αίτημα των μελών μας γίνεται πραγματικότητα.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ

Newsletter

Έγγραφείτε στο newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι.
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…