Anytime Ασφαλιστική

Έκπτωση 5% πάνω στα ήδη ανταγωνιστικά ασφάλιστρα της Anytime για τα Ι.Χ. αυτοκίνητα των μελών της ΕΑΥΝΗ. Οι διαδικασίες είναι πολύ απλές. Κάθε ενδιαφερόμενος με έναν κωδικό που έχει δοθεί στα μέλη του ΔΣ της ΕΑΥΝΗ, θα ασφαλίζει άμεσα το αυτοκίνητό του με όλες τις προβλεπόμενες εκπτώσεις που μπορούν να φτάσουν μέχρι 30% μαζί με την ειδική έκπτωση του συλλόγου σας.
Στα παρακάτω συνημμένα θα δείτε τον τρόπο ενεργοποίησης.
 

Η διαδικασία είναι απλή!

  1. Υπολογίστε τα ασφάλιστρά σας online στο www.anytime.gr  ή καλέστε στο 801 11 30000 και μάθετε τα ασφάλιστρα για το δικό σας αυτοκίνητο, χρησιμοποιώντας τον κωδικό προσφοράς 1***************  που δόθηκε ειδικά για εσάς.
  2. Ασφαλίστε το αυτοκίνητό σας:
  • Online – Καταχώρησε τον κωδικό στο πεδίο «Κωδικός προσφοράς», που βρίσκεται στην πρώτη σελίδα της ηλεκτρονικής φόρμας έκδοσης νέου συμβολαίου αυτοκινήτου.
  • ή τηλεφωνικά στο 801 11 30000 - Δώστε στο τηλεφωνικό κέντρο της Anytime τον κωδικό προσφοράς, πριν την έκδοση του συμβολαίου.
  • Αμέσως μετά την ασφάλισή σας θα λάβετε στο email που θα έχετε δηλώσει το συμβόλαιό σας, σε μορφή PDF.

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ

Newsletter

Έγγραφείτε στο newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι.
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…