Δημόσια Επιστολή

ΠΡΟΣ
κ. Αρχηγό Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο Τσουβάλα Κωνσταντίνο

Αξιότιμε κ. Αρχηγέ,
η Ελληνική Αστυνομία, κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα, κλήθηκε να διαχειριστεί επιχειρησιακά δύο σημαντικά γεγονότα, που σχετίζονταν άμεσα με την εικόνα της χώρας στο διεθνές επίπεδο.
Αναφέρομαι τόσο στο γεγονός της επίσκεψης του κ. Προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας στην Αθήνα, όσο και στο γεγονός των επίσημων εκδηλώσεων των εγκαινίων της 82ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.
Οι γυναίκες και οι άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας, με υποδειγματικό επαγγελματισμό, με υψηλή αίσθηση ευθύνης και μεγάλη ευσυνειδησία, εκπλήρωσαν με απόλυτη επιτυχία την αποστολή τους.
Ανέδειξαν το υψηλό επίπεδο εσωτερικής ασφάλειας της Χώρας μας, διαφύλαξαν το κύρος της και συνέβαλαν με την προσφορά τους, στη συνολική εθνική προσπάθεια για οικονομική ανάκαμψη και αναπτυξιακή προοπτική της ελληνικής κοινωνίας.
Κύριε Αρχηγέ, σας ζητώ να διαβιβάσετε τις θερμές ευχαριστίες και τα ειλικρινή συγχαρητήριά μου σε όλες και όλους τους ένστολους συνεργάτες μας, που συμμετείχαν στην υλοποίηση του επιχειρησιακού σχεδιασμού του Σώματος, για τα δύο αυτά σπουδαία γεγονότα για τη Χώρα μας.
Πραγματικά τα δικαιούνται και τα αξίζουν.
Με εκτίμηση
Ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης
Δημήτρης Αναγνωστάκης

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ

Newsletter

Έγγραφείτε στο newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι.
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…