Τελετές αγιασμού στις Σχολές Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας σε Αθήνα και Βέροια,  για την έναρξη του νέου εκπαιδευτικού έτους 2017-2018

 

Τελετές αγιασμού πραγματοποιήθηκαν σήμερα (23 Οκτωβρίου 2017) το πρωί, στις Σχολές Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας της Αστυνομικής Ακαδημίας, σε Αθήνα και Βέροια αντίστοιχα, ενόψει του νέου εκπαιδευτικού έτους 2017-2018.
Στην τελετή που πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας, στις Αχαρνές Αττικής, χοροστάτησε ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης - Ταξίαρχος Νεκτάριος Κιούλος.
Ο Προϊστάμενος Επιτελείου του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης και ο Διοικητής της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας, Ταξίαρχος Αναστάσιος Μανιάτης απηύθυναν σύντομο χαιρετισμό στους μετεκπαιδευόμενους και εξέφρασαν ευχές για καλή και παραγωγική φοίτηση.
Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους ακόμα, ο Διοικητής της Αστυνομικής Ακαδημίας, Υποστράτηγος Παναγιώτης Κορδολαίμης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης Ανθρωπίνων Πόρων του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, Ταξίαρχος Γεώργιος Θεοδωρακόπουλος, ο Διοικητής και Υποδιοικητής της Σχολής Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας, Αστυνομικοί Διευθυντές Βασίλειος Ρόκκος και Ευάγγελος Καραπαπάς, αντίστοιχα, ο Υποδιοικητής της Σχολής Εθνικής Ασφάλειας, Αστυνομικός Διευθυντής Χαράλαμπος Καλόγηρος, ο Υποδιοικητής της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας, Αστυνομικός Υποδιευθυντής Μάριος Βασιλακόπουλος και το προσωπικό της Σχολής.
Σε αντίστοιχη τελετή που πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Βόρειας Ελλάδας, στο Πανόραμα Βέροιας, χοροστάτησε ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης Μητροφάνης Τουτζιαράκης.
Ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδας, Αντιστράτηγος Χρήστος Δραγατάκης και ο Διοικητής της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας Βόρειας Ελλάδας, Αστυνομικός Υποδιευθυντής Διονύσιος Κούγκας αφού καλωσόρισαν τους μετεκπαιδευομένους, τους έδωσαν ευχές για καλή και δημιουργική φοίτηση. 
Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους ακόμα, ο Διευθυντής της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας, Ταξίαρχος Αθανάσιος Μαντζούκας και το προσωπικό της Σχολής.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ

Newsletter

Έγγραφείτε στο newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι.
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…