ΘΕΜΑΤΑ Δ.Σ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Εργασίες Διοικητικού Συμβουλίου την 04-06-2018.

                                                                          ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Την 04/06/2018 συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης μας το οποίο έλαβε τις εξής αποφάσεις:

Α) Με αφορμή την έναρξη της προσεχούς σχολικής χρονιάς, η Ένωση μας αποφάσισε ομόφωνα να δωρίσει σε όλα τα τέκνα των μελών μας που θα ξεκινήσουν την σχολική τους σταδιοδρομία ( 1η Δημοτικού), τα πρώτα τους εφόδια, ήτοι μία σχολική τσάντα και μία κασετίνα με τα απαραίτητα σχολικά είδη.

Β) Αποφασίστηκε η σύσταση και λειτουργία Τακτικής Ομάδας Εργασίας επί Διοικητικών Θεμάτων, κατόπιν εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στην ομάδα των μελών της Ένωσης. Αρμοδιότητα της Ομάδας Εργασίας θα είναι η μελέτη, εξειδικευμένη εξέταση, τεκμηρίωση και διεκπεραίωση του θεματικού της αντικειμένου.  Η ομάδα εργασίας θα αποτελείται από τα μέλη της Ένωσης μας και ένα μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου ως Προεδρεύων. Τα μέλη της ομάδας Εργασίας θα προκύπτουν ύστερα από ψηφοφορία του Διοικητικού Συμβουλίου επί των προτάσεων των μελών του ΔΣ.  Οι προτάσεις της Ομάδας Εργασίας θα αποτελούν εισήγηση στο Δ.Σ. χωρίς να είναι δεσμευτικές. Η Ομάδα Εργασίας θα συνέρχεται σε τακτά χρονικά διαστήματα ύστερα από πρόσκληση του Προεδρεύοντος συμβούλου.

Παρακαλούνται όσοι από τα μέλη μας επιθυμούν να συμμετέχουν στην ανωτέρω Ομάδα Εργασίας, όπως εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, το αργότερο έως την 09-06-2018.

Γ)  Αποφασίστηκε η ανάληψη των εξόδων για την εκγύμναση των τέκνων των μελών μας που θα συμμετέχουν στις αθλητικές δοκιμασίες για την εισαγωγή τους στις Αστυνομικές – Στρατιωτικές Σχολές για την νέα σχολική περίοδο 2018-2019.

 

Διαβάστηκε 1465 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 04 Ιούνιος 2018 11:58
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ

Newsletter

Έγγραφείτε στο newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι.
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…